Snuif Cultuur

In alle vormen en maten

Online Live Cultuur Pubquiz – 22 april

Nu we de musea, concertzalen en theaters moeten missen, brengt Cultuursnuiver ze een avondje live naar je toe! Op woensdag 22 april, midden in de Nationale Museumweek, kan je meedoen aan deze eerste culturele pubquiz via de livestream hier. Deze pubquiz is voor diehard cultuurfans en voor nieuwsgierige quizzers. Voor iedereen die de kunsten mist!

Hoe werkt het? 

Open rond 19.30 Facebook met een goede internetverbinding, iets te drinken en een goed humeur! Om 20.00 uur starten we met de eerste ronde. Op een ander scherm (laptop, tablet, telefoon) kan je vervolgens via Google Forms de antwoorden invullen. Deze komen om 19.30 hier online. Je kunt natuurlijk ook als team meedoen, gebruik de bekende apps om te overleggen en #blijfthuis. Per team vul je één formulier in.

Ronde 1 & 2  Download Formulier 

Ronde 3 & 4 Download Formulier 

Ronde 5 & 6 Download Formulier 

Na iedere ronde kunnen jullie de antwoorden inleveren door de formulieren te submitten. Na afloop kijk ik alles na en wint degene met de meeste punten de eeuwige roem! Valsspelen kan uiteraard, maar is niet leuk!

Wat kost het?

Deelname aan de quiz is gratis en je hoeft je niet van te voren aan te melden. Mocht je de culturele sector en/of mij toch willen steunen in deze tijden, kan dat op twee manieren:

  1. Doneer aan je favoriete
    culturele instelling, de informatie hiervoor is vaak op hun website te zien.
  2. Doneer aan Cultuursnuiver
    met deze Tikkie: https://tikkie.me/pay/qcvdnihdr21f8lna37ht

Info

Categorie

Activiteit

Genre

Online Live Cultuur Pubquiz

Lekker Quizzen zodat cultuur weer even een avondje centraal staat